Craciun,  Home-Deco

Un decor scandinav de Craciun in alb si rosu

Nuante de rosu, de alb, motive foarte simple si gata. Casa ia foarte repede un aer nordic minunat, ideal pentru Craciun.

Atemporal, modernismul scandinav este cel care face o casa buna cu traditionalismul. Este de ajuns daca vei regandi codurile pentru a gandi cel mai frumos decor scandinav de Craciun, foarte vesel si foarte modern in acelasi timp.

Rosul inchis, profund sau caramiziu este vedeta de acest Craciun. Asociata cu nuanta de alb imaculat, va fi cel mai bine pus in valoare de motivele geometrice simple- dungi, buline sau carouri. De imbinat fara a mai sta prea mult pe ganduri pentru un efect grafic plin de umor si de lejeritate.

Perdele imaculate, o fata de masa alba, un pled mai vechi pentru canapea… cateva accesorii sunt mai mult decat de ajuns pentru a pune cel mai bine in valoare decorul casei tale. Pe acest fundal, poti crea foarte usor si fara probleme un decor scandinav calduros de Craciun, in clasicele nuante de alb si de negru. Secretul? Sa ai grija la detalii.

Bradul se imbaraca in nuante de rosu, stralucitor sau satinat, in nuante de alb pur si cu un strop de argintiu. Iar totul va fi cel mai bine pus in valoare prin intermediul ghirlandelor luminoase.

Iar pentru cea mai calduroasa nota, va trebui sa alegi cele mai moi si mai pufoase materiale. Alege astfel perne tricotate in nuante de alb si de negru, un pled din polar sau din blanita alba, fetru pentru ornamente sau pentru accesoriile de decor…

Dar daca preferi o ambianta mai moderna, cele mai bine ar fi sa mizezi pe materialele mai stralucitoare. Alege astfel o vesela in nuante de alb din portelan, globuri de Craciun transparente, vaze sau alte obiecte de decor din sticla incolora sau rosie, din metal cromat sau argintiu…

O nota de verdeata este cea care va pune cel mai bine in valoare acest decor bicolor. Poti pune astfel buchetele de vasc prin casa, o coronita din ramurele de brad sau pur si simplu o ramura de brad pusa in valoare de cateva ornamente rosii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *