Home-Deco

Un decor natural- cateva idei pentru a -l adopta in interiorul casei tale

Este una din cele mai in voga tendinte ale momentului- o reintoarcere inspre esential, inspre simplitate. Materiale naturale, lumanari, toate sunt asociate cu nuante de gri si de caramel, puse cel mai bine in valoare de negru. Se creeaza astfel cea mai dulce si mai blanda ambianta. Stilul scandinav, etnic sau indi se pot amesteca aici fara probleme.

Un decor pentru living modern si luminos. Codurile unui living modern si luminos? O paleta limitata de alb cremos si de camel, un stil factory si doua sau trei obiecte de inspiratie etnica. Ghirlandele si lumanrile sunt cele care pot pune totul cel mai bine in valoare.

Un loc pentru luat masa in stil boem. Mobilierul de inspiratie indi, care pune accentul pe metal si pe negru se va incalzi prin intermediul unui corp de iluminat din frunze impletite de palmier. Alura sa este cea care vine cu un plus de fantezie si de relaxare petru o masa si scaune cu linii si culori mai stricte.

Un dormitor foarte cosy. Lenjeria de pat si covorul de inspiratie berbera, toate in nuante de alb, contrasteaza de minune cu un perete in nuante de camel in dormitor. Noptierele suspendate si aplicele murale vor veni cu un plus de lejeritate. Adauga un pled tricotat, foarte pufos, pentru a intari ideea de refugiu unde vrei sa te cuibaresti si sa te odihnesti.

Un colt pentru lectura foarte comod. Sa creezi un colt pentru lectura foarte comod, in jurul unui semineu sau al unui balansoar cu perne si paturi pufoase este o idee foarte buna. Poti sa pui lemne langa semineu, lumanari un platou cu ceainic si cesti pentru ceai… Te mai poti juca cu cele mai frumoase materiale in aceeasi nuanta de gri si sa animezi cu dungi in nuante de alb sid e negru la un covor sau o vaza.

Un birou in stil vintage. Si in birou, poti miza pe un birou de inspiratie berbera. Va pune cel mai bine in valoare caracterul vintage al unui birou din lemn natur. Plantele exotice vin cu un plus de culoare si de prospetime. In ceea ce priveste accesoriile, accesoriile din alama sunt cele care vor veni cu un plus de glamour.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *