Home-Deco

Top 8 tendinte pe care le vei vedea peste tot in 2019

Esti gata sa te lasi sedusa de cele mai frumoase nuante de verde sau de ocru si mai ales sa descoperi stilul scandinav dintr-un unghi cu totul diferit?

Iata care sunt in acest caz tendintele care vor infrumuseta noul an.

Catifeaua. Foarte in voga in anii ’70, catifeaua revine in forta nu doar in domeniul modei, ci si in cel al interioarelor. Canapele din catifea, in nuante de ocru sau de maro vor pune cel mai bne in valoare interiorul casei tale.

Nuanta de ocru este cea care iti va indulci anul. O veritabila transpunere cromatica intr-o stare de spirit calduroasa, nuanta de ocru este cea mai virbranta si cea mai solara. Este foarte apreciata pentru look-ul sau autentic si atemporalitatea sa. In total look pe pereti, mai discreta pe o canapea sau un obiect de designer, ocrul este cea mai buna alegere pentru interiorul casei tale.

Marmura in mici tuse in casa ta. Se pare ca marmura este cea mai rezistenta. Dulcile sale nuante cromatice si contrastul sau natural se impun din ce in ce mai mult in decor.

Stilul scandicraft. Anul 2019 face loc stilului scandicraft. Natura este mai prezenta ca niciodata, culorile devin din ce in ce ma calde, masutele sunt din lemn brut si covoarele foarte calduroase si pufoase.

Mobilieul masiv si impunator. Nu prea conteaza forma si culoarea sa, deoarece stilul sau impozant este mai mult decat de ajuns pentru a ne incanta.

Spune Da stilului Japandi. Un savant amestec intre rigoarea stilistica japoneza si dulceata designului nordic, stilul Japandi este gata sa iti invadeze casa.

Verdele, mai trendy ca niciodata. Foarte multa vreme ignorat in detrimenul nuantelor mai expresive sau sau mai somptuoase, nuanta de verde va fi in anul 2019 mai trendy ca niciodata. Te va ajuta sa ai cel mai sic mai cosy decor pentru casa ta, daca alegi cele mai frumoase si mai potrivite nuante.

Un decor in stil loft pentru a calatori fara a pleca din casa. Ai adorat mereu si ai visat mereu la o ambianta loft pe care o regasesti in apartamentele new-yorkeze? Poti aduce la tine acasa ambianta loft prin intermediul unor pereti din caramida rosie, a vitrinelor, a unui mobilier in stil industrial sau a unor sticle XXL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *