Tendinte decor Craciun 2018- tu ce stil vei adopta?

9

Esti in cautare de idei de decor pentru Craciun? Nu stii nici ce stil, nici ce culori sa alegi? Pentru a-ti imagina decorul, inspira-te si tu din marile tendinte in materie de decor ale anului 2018.

Sarbatoarea Craciunului se apropie cu pasi repezi deci e momentul ideal sa incepi sa te gandesti la decorul casei tale. In acest an, nici pomeneala sa decorezi casa cu vechile podoabe sau obiecte de anul trecut. Sau si mai rau, de acum cativa ani.

Farmecul si blandetea unui decor de Craciun natural. Influentata de minimalismul interioarelor nordice, dar si de ambianta autentica a cabanelor de munte, decorul de Craciun al anului 2018 se vrea a fi cat mai minimalist, unul care respecta mediul si care nu incarca.

Deci vei adora si tu cu siguranta nuanta de alb imaculat, luminitele fiind vedete mai ales cand vine vorba despre ghirlandele luminoase.

Pentru a fi cel mai trendy si a te bucura de un Craciun cat mai natural, cel mai bine ar fi sa eviti obiectele de plastic si cele care se arunca dupa ce nu le mai folosesti. Deci cel mai bine ar fi sa mizezi pe brazii in ghivece sau pe cei artificiali.

In living sau la masa, mizeaza pe materialele brute, cat mai naturale sau pe ceramica si incearca sa amesteci materialele naturale intre ele.

Poti de exemplu, folosi si lana, fetrul sau inul, dar tot in nuante deschise si naturale. Poti pune in dormitor sau in living cateva pleduri sau paturi din blana.

Nu uita sa inviti natura la tine in casa, folosindu-te de muschi, de conuri de brad, de ramurele de brad sau de eucalipt. Ghirlandele luminoase si lumanarile sunt cele care vor veni cu un plus de magie pentru casa ta.

De asemenea, nu uita sa privilegiezi si decorul hand-made. Vei adora si tu aspectul sau autentic si imperfect in acelasi timp.

Un decor pentru Craciun sic si design cu ajutorul nuantei de auriu. Accesoriile in nuante de auriu sunt cele mai frumoase pentru Craciun. Elementele discrete si mai putin sofisticate sau cele geometrice arata cel mai bine alaturi de vesela alba imaculata, de exemplu.

Un decor pop si colorat de Craciun. Decorul calduros si convivial este un must have de Craciun. Mizeaza deci si pe nuantele de rosu si de verde.