Fashion

Tendinte 2019 – tu pe ce vei miza?

Piese vestimentare crosetate, tinute imaculate, nuante de bej… care sunt cele mai in voga tendinte 2019 pe care vei alege sa mizezi si tu pentru a fi cea mai frumoasa si cea mai stilata? Ramane de vazut….

Tendinte 2019

Tendinte 2019 – tu pe ce vei miza?

Manecile bufante. In anul 2019, manecile si umerii sunt cei care iau amploare si de vor XXL. Un pulover tricotat in nuante de rosu caramiziu sau de rosu bordo va arata cel mai bine alaturi de pantaloni in carouri.

Cele mai frumoase nuante de bej. Bejul este una din cele mai frumoase nuante pentru anul 2019. Se va purta atat pe clasicele si elegantele trenciuri, cat si pe camasi sau pantaloni. Dar in ceea ce priveste cele mai frumoase tendinte 2019, acestea spun ca se pot purta si in total look.

Albul imaculat. Una din cele mai forte tendinte 2019– albul imaculat. De la piese vestimentare pana la accesorii, albul imaculat este de rigoare in acest an.

Galbenul explosiv. Iata una din cele mai frumoase tendinte 2019– nuanta de galben exploziv. Si oare exista o alta culoare care te face sa fii mai vesela si mai bine –dispusa? Cu siguranta ca nu.

Volanasele. Tulle, volanase, volume XXL… se pare ca unele tendinte 2019 te vor face sa te simti mai ceva ca o balerina. Feeria a invadat cele mai frumoase tendinte 2019.Opulenta si volumele impresionante nu mai sunt rezervate pentru rochiile de printese sau pentru serile in care lumea se costumeaza.

Tinutele de ciclist. Pantalonii scurti de ciclist mai ales au aparut inca din anul 1991. Apoi au revenit in forta in 2018, pentru ca sa faca parte din categoria celor mai forte tendinte 2019. Devin cele mai sic piese vestimentare si se pot purta chiar si alaturi de camasi sau alte topuri elegante.

Piesele vestimentare crosetate. Spiritul anilor ’70 va invada si va domina anul 2019 cu tendinta pieselor vestimentare crosetate care nu sunt gata sa dispara. Numeroase rochii, cel mai adesea in nuante deschise, se vor purta cu cele mai elegante sacouri in nuante de negru.

Piesele vestimentare cu efect prespalat. Piesele vestimentare decolorate vor fi veritabile must have in primavara ce vine. Lasa deci cele mai frumoase tendinte 2019 sa te inspire pentru a crea cele mai originale, dar si cele mai stilate look-uri. Te vei simti cu ajutorul lor mai ceva ca la un festival de muzica.

Costumul elegant. Costumul elegant colorat a fost foarte in tendinte in 2018, dar in 2019 va deveni mai masculin. Umerii patrati sunt esentiali pentru sacou la fe ca si talia inalta pentru pantaloni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *