Craciun,  Home-Deco

Sarbatori de sfarsit de an- cateva idei deco pentru a-ti impresiona invitatii

In acest an, ti-ai invitat mai multi prieteni si mai multi membri ai familiei la masa? Pentru a fi sigur/a ca ii vei impresiona, descopera cateva idei care sa te inspire de Craciun sau de Revelion.

Nuante de auriu pe masa. Poti obtine cel mai frumos decor pentru masa, daca alegi o vesela in tonalitati festive. Pentru cel mai sic decor, alege doua sau trei tonalitati, precum auriul, verdele sau albastrul. Pune pe sub vesela existenta una mai mare in nuante de auriu, de exemplu, dar si cateva lumanari sau alte obiecte de decor.

Flori pentru Craciun. Chiar daca bradul este vedeta in acest sezon, nu ar trebui sa renunti la  florile de sezon. Cea mai celebra este cu siguranta poinsettia, supranumita si « steluta Craciunului », o floare care se impodobeste cu cele mai frumoase frunze in nuante de rosu.  Exista insa si varietati cu frunze albe, roz sau portocaliu. Poti miza si pe crini sau pe zambile.

O pata de lumina. Pe strazi, arborii si vitrinele magazinelor sunt puse in valoare de mii si mii de luminite. Dar de ce ai aduce si la tine in casa un strop de lumina? Alege si pentru interiorul casei tale mici arbori cu luminite minunate. Ii poti pune atat pe mobilier, cat si in centrul mesei. Un lucru e sigur. Nu au cum sa lase pe nimeni indiferent.

Un colt pentru copii. Pentru ca uneori mesele adultilor par interminabile pentru copii, ai putea incerca sa aranjezi un loc special pentru ei. Mizeaza astfel pe lumanarile cu LED pentru ca acestia sa nu se arda, pe sosetelele pentru cadouri, pe micile cutii cu cadouri… vor fi incantati cu siguranta.

Bradul sub toate formele sale. Nu ezita si pune peste tot prin casa, ramurele sau ghirlande de brad, naturale sau artificiale. Le poti agata de pereti sau deasupra semineului. Coronitele pentru usi se pot folosi pentru centrul mesei sau se pot pune si ele deasupra semineului.

Citricele arata cel mai bine pe masa. Pentru cel mai simplu, dar cel mai eficient decor pentru masa, poti pune pe masa, ramurele de vasc, de iedera sau de brad, dar si citrice. Clementinele, portocalele, dar si nucile si migdalele arata cel mai bine printre vesela pentru masa.

Miros de sarbatoare. Pentru ca ambianta de Craciun nu tine doar de decor, ci si de ambianta, alege sa mizezi pe lumanari elegante si pe parfumuri pentru interior special create pentru aceasta perioada de sfarsit de an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *