Paltonul alb, vedeta sezonului

6

paltonul alb

Daca vei incerca sa il adopti si tu, cu siguranta ca nu vei mai avea cum sa te desparti de el. Paltonul alb este fara doar si poate piesa vestimentara de adoptat de urgenta atunci cand vrei sa ai cea mai stilata, cea mai rafinata si sa ai cea mai calduroasa tinuta iarna.

Paltonul alb, vedeta sezonului

In nuante de alb ca de zapada, in nuante de alb ocru sau de alb murdar, aceasta iarna va fi cea mai stilata cu ajutorul sau. Despre ce este vorba? Despre paltonul alb, un veritabil must have al sezonului rece.

Aceasta piesa vestimentara, atat casual, cat si eleganta, nu are cum sa treaca neboservata. Ton pe ton sau in nuante de ocru, paltonul alb este cel care promite un efect rafinat fara sa dai gres, de fiecare data.

De ce ar trebui sa cedezi si tu tentatiei paltonului alb? Celebritatile au fost deja cucerite de paltonul alb, declarandu-l vedeta sezonului. Cel mai adesea, vedetele sunt cea mai buna sursa de inspiratie din domeniul modei sau muza. Si acest lucru nu este niciodata o idee rea. Meghan Markle a fost pur si simplu divina imbracata, in noienbrie 2017, intr-un palton alb imaculat, accesorizat cu o curea.

Dar se pare ca aceasta tendinta inca persista. Chiar si Julia Roberts a optat pentru acest model de palton alb, mai fluffy, de aceasta data.

Toate croielile si modelele de paltoane au adoptat aceasta nuanta. Poti adauga colectiei tale un palton alb oversize din lana sau poti alege un model din catifea, de ce nu.

Paltonul alb se poate purta in orice circumstante,. La munca, dar si seara, paltonul alb este cel care poate sa fir elegant, dar poate sa fie in acelasi timp si cel mai casual.

Poti miza si pe un trenci gen business-woman pentru o intalnire neprevazuta sau pe un palton in nuante de alb cu guler de blanita pentru un week-end la munte

Cum se poarta paltonul alb?

Daca vrei sa obtii cele mai rafinate tinute,poarta paltonul alb alaturi de o camasa, de un total look noir sau de pantaloni din piele si botine. Dar se poate purta si alaturi de blugi si de un pulover tricotat mai gros.

Cele mai indraznete pot alege sa poarte paltonul alb alaturi de un total look alb. Pantalonii evazati si puloverele pufoase si calduroase pot completa de minune aceasta tinuta.

Iar daca iti doresti o alura mai sporty-sic, poti purta paltonul alb la bascheti albi si la o pereche de blugi cu o lungime 7/8 tot in nuante de alb.

Il vei purta si tu?