Craciun,  Home-Deco

Noua tendinta must have? Bradul negru

Te-ai saturat deja de traditionalul brad verde, care pe deasupra te mai si inteapa? Iata in acest caz, o tendinta care are o din ce in ce mai mare amploare pe retelele sociale- este vorba despre bradul in nuante de negru.

In plina pregatire pentru cea mai frumoasa perioada a anului, te gandesti la culorile pe care le vei folosi in acest an? Vrei sa schimbi putin lucrurile? Se pare ca bradul in nuante de negru deja face ravagii.

Black Christmas Tree este o tendinta extrem de sic pe care trebuie neaparat sa o incerci si tu in acest an.

Daca ar fi sa ne incredem in retelele sociale, bradul negru este un brad plin de clasa pentru anul 2018. Dovada ca aceasta tendinta este una reala- are un repertoriu de peste 9000 de publicatii pe Instagram, in timp de Pinterest a contabilizat 12.000 de inregistrari in doar o zi pe platforma.

Micuta rochie neagra a brazilor.

Dupa cum o indica si numele sau, Black Christmas Tree este un brad in nuante de negru. Iar brazii in nuante de negru reprezinta o etapa facila pentru toti cei care vor sa renunte la bradul in nuante de rosu sau de alb. Sau care nu sunt pregatiti sa aleaga inca un brad in nuante de rosu sau de roz.

Bradul negru, este la fel ca si clasica rochita neagra. Se potriveste tuturor, indiferent de gusturi sau de preferinte. Il poti impodobi fie cu ornamente clasice, fie cu unele mai colorate sau mai originale. Beteala si globurile in nuante de alb te vor ajuta sa obtii cea mai sic ambianta pentru interiorul casei tale.

Altfel spus, fata de clasicul sau traditionalul brad, acest model in nuante de negru este cel care iti va conferi o mai mare libertate in ceea ce priveste alegerea culorilor. Vei crea cea mai frumoasa ambianta festiva si plina de magie.

Deci daca iti doresti in acest an un brad de Craciun original, contemporan si design, bradul in nuante de negru este exact ce ai nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *