Fashion,  Home-Deco

Living Coral este culoarea anului 2019 Pantone

In anul 2018, nuanta de Ultraviolet a fost cea mai frumoasa si mai trendy nuanta. Nuanta sa evoca misterul, magia si universul. Dar pentru anul 2019 Pantne a ales o alta nuanta, drept nuanta anului 2019, o nuanta la fel de frumoasa si de atragatoare, care evoca forta naturii. Este vorba despre Living Coral.

Intr-un cotidian invadat de betoane si de bitum, dar si de stres, nuanta de Living Coral este mai ceva ca o gura de aer curat. Solara si plina de viata, aceasta se inspira in mod evident din lumea coralului marin.

Si fata de Ultraviolet, mult mai greu de purtat in viata de zi cu zi, nuanta de Living Coral se poate adapta mult mai usor pentru viata de zi cu zi, atat in domeniul modei, cat si in cel mai decoratiunilor interioare. Aceasta nuanta de portocaliu mai dulce si foarte luminoasa este o nuanta estivala care se va putea vedea peste tot, mai ales in primavara ce va veni.

O culoare care ne face sa visam si sa meditam. Inspirata direct din coralii care sunt plini de viata si de culoare, aceasta nuanta plina de viata va capta cu siguranta atentia celor din jur. Vibranta si foarte dulce in acelasi timp, este o culoare care vine cu un plus de caldura si de reconfort intr-o lume dominata de retelele sociale in care suntem in cautare de experiente imersive si conexiuni autentice.

Deci intr-un astfel de context, aceasta culoare foarte vesela care este in contrast cu lumea in care traim ne invita sa avem inima mai lejera si sa fim mai optimisti.

De ce vei adora si tu Living Coral, nuanta anului 2019?

  1. Pentru ca este mult mai usor de adoptat decat cea de ultraviolet, nuanta anului trecut. Nu este atat de rece si atat de dura si este de 10 ori mai calduroasa decat aceasta.
  2. Pentru ca ne duce cu gandul doar la lucruri calduroase si vesele, prezentate in stare naturala, precum coralul. Acesta evoca instant plajele, marea si vacantele.
  3. Pentru ca este foarte usor de asociat cu multe alte culori precum rosul, negrul, bleumarinul sau rozul chiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *