In 2019, culorile vedeta in bucatarie, vor fi….

6

Vrei in 2019 ceva nou la tine in bucatarie? Mai degraba decat sa investesti in piese noi de mobilier, alege culorile vedeta in bucatarie, adica cele mai trendy nuante ale noului an. Folosite pe pereti sau pe mobilier, sunt cele care te or ajuta sa schimbi aspectul bucatariei tale, la cele mai mici preturi. Deci in anul 2019, culorile vedeta in bucatarie, vor fi…

Nuanta de roz pal pentru cea mai contemporana bucatarie. De ceva ani incoace, rozul a revenit in forta in domeniul decoratiunilor interioare si are o  multime de nuante minunate. Si este din ce in ce mai popular si pentru bucatarie. Un roz pastel, mai pudrat, este calduros, este elegant si arata cel mai bine atat pe pereti, cat si pe mobilier. Vei obtine cu ajutorul lui un stil vintage, sic sau chiar scandinav.

Nuanta de Spiced Honey pentru o bucatarie calduroasa si in tendinte. Nuanta de Spiced Honey a intrat in palmaresul celor mai trendy nuante pentru 2019. Este calduroasa, senina si se inspira dintr-o dorinta de optimism sau reintoarecere la natura. Merge de minune cu o bucatarie cu mobilier si accesorii din lemn sau una vintage. Se potriveste cel mai bine cu nuantele de albastru, de maro, de galben sau de terracotta.

Nuanta de portocaliu face parte si ea din categoria culorilor vedeta in bucatarie. Te va ajuta sa ai cea mai trendy si mai vitaminizanta bucatarie. In toate nuantele sale, de la cele mai inchise sau mai deschise, apropiate de Living Coral, nuanta anului 2019, portocaliul este o nuanta plina de dinamism si va completa de minune un mobilier de bucatarie in nuante de rosu sau o bucatarie mai design din lemn.

Nuanta de albastru pentru o bucatarie eleganta si in tendinte. In bucatarie, nuantele de albastru si de gri sunt veritabile must have. Iar in anul 2019, albastrul este din ce in ce mai profund si cel mai sic in bucatarie. Merge de minune cu bucatariile care au un stil mai industrial.

Verdele lime pentru o bucatarie 100% naturala. Natura este cea mai frumoasa in interiorul casei noastre. Iar verdele mint este o nuanta sobra si dinamizanta in acelasi timp, care se potriveste foarte bine in bucatarie.

Nuanta de galben pal. Bucatariile in nuante de galben sunt din ce in ce mai in tendinte si fac deja concurenta serioasa celor in nuante de rosu sau de albastru. O bucatarie in nuante de galben este luminoasa si va face minuni, ramanand discreta in acelasi timp.