Imprimeul Prince de Galles- ghid de buna purtare

6

Multa vreme considerat foarte demodat si rezervat in principal costumelor de birou sau mai clasice si mai stricte, imprimeul Prince de Galles continua sa faca senzatie si in acest nou an dupa ce a incercat sa se impuna in lumea modei inca din 2018.

Deci dupa ce toate fashionistele inraite s-au lasat seduse de imprimeul tip sarpe, de tartan sau de leopard, in anul 2019 mai trebuie sa faca loc unui alt tip de imprimeu – Prince de Galles.

Cum se poarta? Un blazer, o rochie inflorata, o pereche de pantaloni carrot, un pulover cu gulerul rulat sau balerini cu varful ascutit, tu ce vei alege?

Cum se poarta imprimeul Prince de Galles ziua? Sa porti imprimeul Prince de Galles ziua, este un exercitiu foarte amuzant si foarte usor. Poti incerca sa spargi toate cliseele asociind un blazer cu imprimeul Prince de Galles la o rochie midi cu flori si la o pereche mai impozanta de Dr. Martens. Rezultatul? Un look foarte in tendinte care se poate purta atat la plimbare cat si la locul de munca, de ce nu.

Cum se poarta imprimeul Prince de Galles seara? Reprezinta cu siguranta, cea mai buna alegere. Pentru a purta imprimeul Prince de Galles seara este de ajuns daca gasesti o piesa vestimentara destul de glamour cu acest tip de imprimeu pe care sa o porti la alte piese vestimentare la fel de trendy. De exemplu, poti alege sa porti o fusta cu pliseuri in carouri la un pulover gros tricotat, foarte calduros si la o pereche de pantofi tip escarpen cu bijuterii sau cu pietre. Mizeaza pe colantii opaci si poti sa fii sigura ca ai dat lovitura.

Cum se poarta imprimeul Prince de Galles ziua la birou? Daca iti poti permite sa fii mai excentrica la birou, poti sa porti carourile si sa fii stilata in acelasi timp. Este de ajuns daca alegi o pereche de pantaloni in nuante de gri, cu imprimeul Prince de Galles. Ii poti purta cu un pulover foarte fin in nuante de negru si la o pereche de pantaloni mai eleganti fara toc.