Home-Deco

Idei deco pentru baia ta

Cu toate tendintele actuale in materie de idei deco pentru baia ta, aceasta incapere din casa nu mai este demult un spatiu uitat din cadrul unui camin. Din acest motiv, iti propunem in acest articol sa descoperi o multime de idei care sa te inspire pentru acest spatiu al casei care suscita atata interes.

Daca alatadata nu se acorda atata importanta decorului baii, acum nu mai este cazul. Baia este un loc intim foarte frecventat, de unde si interesul tot mai mare pentru acest spatiu din casa.

Tendinta actuala cere crearea unei ambiante armonioase si relaxante. Pe scurt, foarte speciala.

Daca vrei sa iti renovezi baia sau daca vrei pur si simplu sa o faci sa fie mai moderna, iata cateva idei deco pentru baia ta care te vor inspira cu siguranta.

Peretii de dus din sticla. Iata o idee deco foarte buna atunci cand iti doresti o baie moderna si contemporana. Peretii de dus din sticla nu pot sa lipseasca din decorul contemporan si design al baii tale.

Aceste elemente de decor vin cu un plus de sobrietate, dar atrag atentia in acelasi timp asupra zonelor mai luminoase.

Picturile murale. Unele persoane sunt mai indraznete atunci cand cauta peste tot idei deco pentru a se inspira. Daca faci parte din acest grup de persoane, trebuie sa stii ca picturile murale fac parte din aceasta categorie. Adu deci arta la tine in baie si un plus de originalitate.

Mozaicul. Mozaicul face parte din categoria ideilor deco foarte in tendinte. Cel mai adesea, un mozaic se foloseste pentru pune in valoare unul din peretii in incapere, in general, cel de langa chiuveta. Este esential insa sa alegi o culoare care sa se potriveasca cu restul gresiei si faiantei si cu celelalte elemente de decor.

O faianta foarte colorata. Cauti cele mai vesele si mai originale idei deco pentru baia ta? Alege in acest caz sa combini mai multe culori pentru a pune cel mai bine in valoare peretii din baie.

Oglinzile, obiecte indispensabile in materie de decor. Oglinzile sun elemente de decor ce nu pot sa lipseasca din baie. Nu prea conteaza marimea baii. Acestea vin cu un plus de eleganta si de glamour si fac parte din cele mai bune idei deco pentru baia ta.

Materialele naturale. Daca esti pasionat de stilul rustic, iata cateva idei deco pentru tine- foloseste materiale naturale cu motive speciale.de exemplu, piatra, lemnul si culorile in tonuri neutre te vor ajuta sa creezi cea mai armonioasa ambianta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *