Idei care sa te inspire pentru decorul casei tale in 2019

7

In acest an, renovarea sau schimbarea stilului de decor al casei face parte din categoria rezolutiilor celor mai importante? Foarte bine, in acest caz, trebuie sa stii ca exista o multime de noutati sau elanuri stilistice din care sa te inspiri. Culori puternice pentru a veni cu un plus de prospetime pentru pereti, materiale brute pentru un plus de caracter adus decorului, covoare etnice pentru pardoseala… chiar ai de unde alege. Iata deci  cateva idei care sa te inspire pentru decorul casei tale in 2019.

Stilul boem este cel mai frumos pentru interiorul casei tale in 2019. Materiale vaporoase, motive relaxante si accesorii naturale, iata o idee care sa te inspire si care te va ajuta sa obtii cea mai zen ambianta la tine acasa.

Stilul minimalist este si el foarte in tendinte in 2019. Albul si cele mai eficiente solutii de aranjare si de depozitare te vor ajuta sa obtii un decor simplu, minimalist si foarte trendy.

Nunta de corail pentru dormitor. Din categoria idei care sa te inspire pentru decorul casei tale in 2019, face parte si nuanta de corail, nuanta anului 2019. Iar nuanta arata cel mai bine alaturi de albastru-verzui in dormitor pentru un plus de contrast.

Catifeaua arata cel mai bine in living. Pe cele mai confortabile perne, pe o canapea retro sau un fotoliu mai vintage, catifeaua continua sa ne invadeze interiorul casei si in 2019.

Materialele naturale sunt cele mai frumoase, mai ales in camera de zi sau locul de luat masa. Materialele naturale, brute, arata cel mai bine alaturi de elemente moderne sau colorate. O masa din lemn va fi astfel cel mai bine pusa in valoare de scaunele din ratan.

Materialele brute dau temperament si baii. In linia stilului Scandicraft sau Japandi, materialele brute revin in baie in 2019. Betonul arata cel mai bine atat pe pardoseala cat si pe tavan iar lemnul natural incadreaza de minune chiuveta din piatra. Metalul negru poate sa puna cel mai bine in valoare dusul pentru un decor natural si rustic.

Stilul Art Deco arata cel mai bine in dormitor. Sic si retro, stilul Art Deco este cel mai trendy in 2019. Alege un tapet cu motive geometrice, perne din catifea, nuante blande si discrete si pune totul in valoare cu corpuri de iluminat din alama.

Covoarele etnice arata cel mai bine in living. Sunt cel mai frumos detaliu pentru un decor modern in 2019. Merg de minune cu orice tip de ambianta.