Home and deco- Stii care sunt cele mai in voga culori ale anului 2019?

9

Pentru dormitor, pentru living, baie sau bucatarie, care sunt cele mai in voga nuante pe care va trebui sa mizezi neaparat in anul 2019?

Nuanta de fraguta. O nuanta tonica, dar si plina de vitamina, nuanta de fraguta este cea care va dinamiza orice incapere a casei. Se poate adopta in mici tuse, mai ales prin intermediul unor accesorii precum pernele.

Nuanta de galben mustar. Nuanta de galben mustar este o nuanta care are capacitatea de a se reinnoi sau reinventa in fiecare sezon. Este o nuanta calduroasa care vine cu un pus de blandete sau de calm pentru casa ta si care merge de minune cu alte nuante precum cele de roz pudrat sau de verde.

Nuanta de gri. Atunci cand iti doresti un decor mai sic pentru casa ta, mizeaza pe nuanta de gri. Este o culoare foarte versatila care se poate adopta in mici tuse sau in total look.

Nuanta de terracota. Terracota este o nuanta care continua sa ne suprinda si sa ne seduca din ce in ce mai mult. Vine cu un plus de caldura pentru orice incapere a casei si se poate folosi atat pentru piesele de mobilier precun canapelele, cat si pentru pereti.

Nuanta de albastru inchis. Nuanta de albastru inchis, care da putin inspre violet, este cea mai frumoasa. Este cea care va pune cel mai bine in valoare decorul casi si care se adapteaza perfect intr-un dormitor, mai ales pe pereti.

Nuantele de rosu mai inchis. Rosul calduros este foarte in voga. Mai ales nuantele sale mai inchise. Arata de minune cu cele de terracota, cu materialele mai nobile si cu nuantele mai sobre pentru un rezultat sic si romantic.

Nuanta de verde migdala. Este o nuanta foarte delicata si foarte eleganta care ne duce cu gandul la bunastare si la dolce vita. Pe pereti, pe o canapea sau pe o perdea, nuanta de verde migdala este cea care te va linisti si te va ajuta sa fii cea mai calma in viata de zi cu zi.