Halitoza- 3 remedii naturale pe baza de menta

3

Halitoza nu este cauzata mereu de o proasta igiena bucala. Dar este o afectiune care ne incomodeaza sau care ne face sa ne jenam in societate. Din acest motiv, remediile naturale pe baza de menta pentru a lupta contra acesteia sunt cele mai bune.

Deci, contrar ideilor preconcepute, o persoana care sufera de halitoza nu are o proasta igiena bucala. Mai multi factori pot sta la baza acestei probleme, precum cele legate de problemele digestive.

Daca vrei sa combati halitoza in mod natural, iata 3 remedii naturale pe baza de menta care te vor ajuta sa o tratezi.

Pentru halitoza- bea ceai cu menta. Primul remediu foarte eficient contra halitozei, este ceaiul cu menta. Iar daca este iarna, acest remediu este cu atat mai mult recomandat. Ceaiul fierbinte de menta este ideal pentru a te incalzi pe timp de iarna.

Mesteca frunze proaspete de menta. Acest remediu pe baza de menta este cel mai simplu. Atunci cand vrei sa scapi de halitoza, nu trebuie sa ai neaparat la tine pachete de guma sau apa de gura. Este de ajuns daca mesteci doua frunze de menta pentru a-ti reimprospata respiratia. Pentru ca frunzele sa fie cat mai eficiente, mesteca-le cat mai mult timp. recomandarea generala este de 3-5 minute. Nu subestima acest remediu. Este un remediu natural care va trata instantaneu senzatia de jena.

Halitoza- bea un suc natural pe baza de menta. Acest remediu pe baza de menta contra halitozei, este ideal pe timp de iarna mai ales, daca adaugi si cuburi de gheata. Nu numai ca acest suc te va reimprospata in mod sanatos, ci iti va putea trata stomacul si il va ajuta sa se debaraseze de toxine.

Nu uita insa ca o digestie proasta este principala responsabila cu halitoza.

Poti bea acest suc in orice moment al zilei. Dar se recomanda sa se bea pe stomacul gol mai ales, pentru a putea profita din plin de toate beneficiile sale. Ai nevoie pentru a-l prepara de un pumn de frunze proaspete de menta, de 2 kiwi, de 2 linguri de miere, de o piersica si de apa.