Griul metalizat este cea mai trendy nuanta cu putinta!

10

Shine bright like a diamond…. nuanta de gri metalizat se anunta drept nuanta ultra in tendinte a acestui sezon toamna – iarna 2018-2019. Prezenta deja pe un numar foarte mare de piese vestimentare, argintiul sau griul metalizat este nuanta ideala care te ajuta sa lupti contra iernii morocanoase.

In acest nou sezon deci, se pare ca nuanta de gri metalizat a invadat galaxia modei. Stralucitor, indraznet, fermecator si foarte modern, griul metalizat este cel care te va ajuta sa ai cele mai stilate si mai elegante tinute.

Pulovere, fuste, pantofi si chiar si genti, imbarca-te in noua galaxie fashion pentru a adopta cea mai stralucitoare nuanta a acestui sezon rece.

Deci in aceasta iarna, nuanta de gri metalizat nu are cum sa te lase rece.

Tendinta griului metalizat- un look futurist, dar sic.

Misiune gri metalizat lansata. Geci bomber, geci din piele, dar si gecile doudune… toate sunt urcate la bordul navei spatiale. Aceste geci merg de minune cu o pereche de blugi, dar si cu o pereche de pantaloni in nuante de roz pudrat. Dar atentie, insa pentru a nu te transforma intr-un cosmonaut. Daca vrei sa te aventurezi pe cometa unui totacasual

cool

glam/l look metalizat, te pot distra, asociind un blazer in nuante de bronz cu o pereche de pantaloni foarte eleganti in nuante de gri metalizat. Efect sic si feminin asigurat.

Dar griul metalizat se poate purta foarte bine si in viata de zi cu zi. Pentru un stil rock and glam’ fusta tip pantalon sau pantalonii largi metalizati arata foarte bine alaturi de un tricou mai grungy si o pereche de Conversi.

Dar in aceasta iarna, nuanta de gri metalizat, va seduce chiar pe toata lumea. Prezent pe fusta midi, o alta tendinta minunata a acestui sezon rece, griul metalizat este cel care te va ajuta sa obtii un look foarte cool si casual alaturi de un pulover sweat foarte gros si calduros.

Dar cele care vor sa ramana pe orbita, dar care vor sa ramana mai discrete, pot miza pe accesorii. Gentile in nuante de gri metalizat sau pantofii eleganti in nuante de gri metalizat sunt un must have atunci cand vrei sa fii cea mai sic si mai eleganta.