Descopera care sunt cele mai in voga tendinte ale Craciunului anului 2018

5

Acum de sarbatorile de sfarsit de an, te-ai gandit sa iti reinnoiesti si sa iti reinventezi decorul de Craciun? In acest caz, trebuie sa treci in revista care sunt cele mai in voga si mai populare stiluri in materie de decor. Pentru ca aceasta sarbatoare a Craciunului sa fie cu adevarat trendy.

Culori must have, materiale de preferat, stiluri in voga de adoptat…care sunt cele mai in voga tendinte ale anului Craciunului anului 2018? In mici tuse sau in in total look descopera tendinta care te va ajuta sa ai un Craciun cu adevarat magic.

Un decor de Craciun forestier. Nimic nou sub soare. Lemnul face parte din negura vremurilor din categoria celor mai frumoase decoratiuni de Craciun. Diferenta in acest an- decoratiunile sunt in acest an, mai mult ca niciodata, plasate sub semnul padurii. Mistice, sic si naturale, decoratiunile in stil forestier se pot folosi peste tot. Astfel ca la masa poti miza pe servetele sau pe o fata de masa din in, pe ramuri de brad conuri sau muschi. Ramurelele de brad se pot folosi si pentru semineu sau ferestre.

Cele mai frumoase culori- rosu bordo, verde si albastru. In anul 2018, traditionalul duo de rosu si de verde ar putea foarte bine sa fie detronat de un trio- rosu bordo, verde si albastru. Un cocktail prea inchis pentru unii, dar extrem de sic si de profund pentru altii. Un echilibru minunat intre traditie si modernitate pentru cel mai frumos si mai sic Craciun.

Un Craciun DIY. De ceva vreme incoace, nu ai cum sa scapi de acest fenomen. Foarte multe persoane adora pur si simplu sa isi confectioneze singure toate decoratiunile de Craciun, lasandu-si amprenta personala asupra lor. Astfel ca iti poti crea si tu propria coronita de Craciun, calendarul de Advent, globurile de Craciun,  lumanarile, etc.

Alege auriul fara a mai sta prea mult pe ganduri. Sfesnice aurii, ghirlande, obiecte de decor, farfurii sau platouri, globuri, beteala… auriul, cu aura sa minunata si luminoasa este cea mai buna alegere pentru decorul de Craciun.

Adopta tendinta less is more pentru un Craciun scandi-cool. Stilul scandinavian te poate inspira de Craciun, mai ales atunci cand vine vorba despre decorarea mesei. Tendinta less is more se impune din ce in ce mai mult datorita farmecului sau rudimentar.