Fashion

De ce vei iubi fusta tip lalea in aceasta iarna?

Fusta lalea este o fusta mai speciala, inventata in anii ’50 de Christian Dior. Fusta lalea reprezinta iubirea sa sau expresia iubirii sale pentru gradinarit. Eleganta si retro, isi are numele sau de la asemanarea cu liniile frumoasei flori. Evazata si cu talia inalta, cu o croiala usor bufanta, fusta lalea este cea care reproduce petalele lalelei. Si inca de la crearea sa, fusta lalea a fost regandita si reinterpretata de foarte multi creatori din domeniul modei.

Cum se poarta fusta lalea?

Contrar ideilor preconcepute,fusta lalea merge cu o multime de stiluri. Si se poate purta atat ziua cat si seara. Dar cum fusta lalea este un model de fusta usor bufanta, aceasta ar trebui sa se poarte mai degraba cu un top mulat. Daca vei purta un top mai amplu alaturi de aceasta, rezultatul nu va fi foarte elegant.

Fusta lalea in versiune pentru zi. Pentru cea mai reusita tinuta de zi, va trebui sa alegi un model de fusta lalea in nuante de negru. Dar cea mai frumoasa alternativa pentru iarna- un model in naunte de camel, din piele suede. Fusta lalea este deja originala prin modelul sau, deci ar trebui sa alegi un model mai discret si simplu pentru zi. Poti miza astfel pe cel mai frumos pulover calduros, cu guler rulat, in nuante de gri. Ciorapii opaci negri si o pereche de botine pot completa de minune tinuta.

Fusta lalea in versiune pentru seara. Seara, alta poveste. In acest caz, va trebui sa alegi o fusta lalea mai scurta cu motive. Sau o fusta brodata cu paiete, de ce nu. Un top foarte simplu, in nuante de negru se va potrivi de minune cu aceasta fusta incarcata deja din punct de vedere vizual. Pantofii tip escarpen sau cei top derby, alaturi de ciorapi pot completa de minune tinuta.

Fusta lalea in versiune pentru Craciun. Fusta lalea se poate purta si de Craciun sau de Revelion. Poti alege un model din catifea, in nuante de rosu si un pulover alb cu gulerul rotund. Pantofii eleganti vor complet de minune totul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *