Cum poti folosi apa oxigenata pe post de remediu natural?

5

Unul din cele mai polivalente produse, cele mai economice, dar si cele mai utile pe care il poti avea in casa, este apa oxigenata, cunoscuta si sub numele de peroxid de oxigen.

Apa oxigenata se pot folosi intr-o multime de feluri- acest produs poate sa fie atat un produs menajer, pentru uz casnic, cat si un remediul natural sau chiar un produs pentru infrumusetare.

Deci apa oxigenata este un produs care nu ar trebui sa lipseasca nicicum de la tine din casa. De ce?

Apa oxigenata este cea care te poate ajuta sa tratezi petele cutanate. Numeroase sunt persoanele care se confrunta cu pete pe fata. Acestea apar in general pe fata din cauza problemelor hormonale sau din cauza unei expuneri mult prea indelungate la soare.

Peroxidul de oxigen este cel care te va ajuta sa deschizi la culoare aceste pete si care te va ajuta in acelasi timp sa le elimini. Poti aplica astfel apa oxigenata pe fata in fiecare zi pe pete, apoi poti aplica o crema hidratanta.

Apa oxigenata este cea mai buna pentru sanatatea buco-dentara. Proprietatile apei oxigenate sunt cele care pot combate foarte eficient respiratia neplacuta. De altfel, se poate folosi si pe post de antiseptic pentru a trata plagile sau ulcerul gurii. Dar te ajuta in acelasi timp si sa albesti dintii in mod natural.

Apa oxigenata este si un analgezic natural care te va ajuta sa tratezi durerile dentare, datorita actiunii sale antivirale, antifungice sau antibacteriene.

Poti sa faci astfel gargara cu apa oxigenata pentru a reduce bacteriile de pe limba, dinti sau gingii.

Apa oxigenata te poate ajuta in cazul in care ai probleme cu gatul. Datorita proprietatilor sale antimicrobiene, apa oxigenata este cel mai bun tratament contra infectiilor ce duc la dureri de gat. Deci pentru a combate sau a trata durerile de gat, gargara cu apa oxigenata este cea mai buna solutie.

Apa oxigenata este cel mai bun remediu pentru infectiile sinusurilor sau ale urechilor. Poti folosi apa oxigenata in amestec cu apa distilata pentru a trata infectile sinusurilor sau ale urechilor. Poti aplica acest remediu direct in nari cu ajutorul aerosolului. Apa oxigenata va curata impuritatile. Pentru a trata sau preveni infectiile urechilor, poti adauga cateva picaturi de apa in ureche.