Home-Deco

Cum poti decora si renova casa intr-o maniera atemporala?

Atunci cand vrei sa decorezi sau sa renovezi casa intr-o maniera atemporala- cel mai bun sfat de care sa tii cont este urmatorul- renoveaza si decoreaza pentru tine si nu pentru a-ti epata invitatii sau apropiatii.

Trebuie sa iti urmezi instinctul si nu tendintele. Daca iti va placea casa, aceasta le va placea si celor din jur, cu siguranta.

In anul 2019 se vor pastra cu siguranta tendintele din 2018- oamenii prefera solutiile inteligente pentru casa lor, sa aiba un design durabil si indemodabil pentru a nu o lua de la capat peste cativa ani.

Bucataria. Este incaperea din casa ce ar trebui sa aiba prioritate. Dulapuri de un alb imaculat, marmura de vis… un stil practic si functional in acelasi timp, dar si vesela hand-made, ierburi aromatice la fereastra sau desene pe frigider.

Baia. Este o incapere mai mica, dar care merita intreaga atentie din partea ta. Trebuie sa fie structurata in functie de cele mai diferite nevoi – sa ai atat cada, cat si dus pentru a ameliora confortul membrilor familiei. Si nu reinventa clasicul, doarece nimic nu se compara cu faianta sau cu gresia in stil retro.

Cat mai multe dulapuri pentru depozitare. Exista din ce in ce mai multe solutii pentru depozitare si amenajare, chiar si pentru cele mai mici spatii. Si acestea se pot personaliza foarte bine in functie de gusturi, de stilul personal si de modul de viata. Le poti pune sub scara, sub canapea, sub pat… o multime de idei pentru ca ordinea sa domneasca in casa ta.

Tavanul din lemn natural. Nimic nu se compara cu un tavan autentic din lemn. Arata cel mai bine atat in living, cat si in bucatarie.

Culorile linistitoare. Interioarele linistitoare si calmante sunt cu siguranta o alegere atemporala. Mai ales decorul de inspiratie scandinava, pe placul multor persoane. Albul pe post de fundal, lemnul in nuante de « blond », dar si griul sunt alegerea perfecta pentru un decor foarte elegant si atemporal.

O culoare puternica pe post de accent. Fa putina ordine in culorile pe care vrei sa le folosesti in casa ta. Culoarea accent nu trebuie sa fie neaparat una din spatele mobilierului. Poate sa fie si pe usa, de ce nu. Sau pe un fotoliu vintage.

Textilele moi si tentante. O mare varietate de textile este cea care vine cu un plus de viata intr-un spatiu mai contemporan. Poti suprapune covoarele, pernele, taburetii, pufurile si blana artificiala pentru a obtine un stil hygge pentru un plus de caracter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *