Corail- cum poti folosi culoarea anului la tine in decor?

5

Verdictul a fost dat. Celebrul institute Pantone a declarat culoarea anului 2019 nuanta de Living Coral, o nuanta vesela, blanda, cu nuante de auriu, care ii insufla mai multa viata si energie. Cum poti folosi insa nuanta de corail, culoarea anului la tine in decor? Iti venim in ajutor cu cateva trucuri si sfaturi.

Iata care sunt cele mai importante sfaturi de care sa tii cont. Nu uita ca prea multa culoare, « omoara » culoarea. Astfel ca ar trebui sa eviti sa amesteci nuanta de corail cu alte nuante prea calde. Alege sa combini culoarea anului cu nuante mai neutre precum cea de bej, de alb sau de taupe. Poti incerca si sa te joci cu cele mai frumoase contraste, prin intermediul textilelor, a materialelor brute sau a motivelor pentru a moderniza si ilumina incaperile din casa.

Nuanta de corail in baie. Pentru cea mai originala si mai neasteptata ambianta, poti integra nuanta de corail in baie, pentru a te trezi asa cum trebuie in fiecare dimineata, plin de energie si vitalitate. Te poti folosi de pete de culoare in nuntte de corail pentru oglinda sau pentru dulapul din baie sau sa armonizezi decorul prin intermediul prosoapelor sau covorului. Prosoapele si covorul reprezinta o modalitate ieftina si usoara de a integra culoarea anului la tine in decor.

Nuanta de corail merge de minune atat cu materialele mai brute precum piatra sau marmura, cat si cu cele mai naturale, precum lemnul. In orice caz, va pune cel mai bine in valoare un stil trendy si contemporan.

Nuanta de corail la tine in dormitor. Nuanta de corail este una foarte calda deci foarte recomandata pentru a incalzi putin ambianta de la tine din dormitor. Dar nu trebuie sa abuzezi de ea deoarece o poate dinamiza in acelasi timp. se poate folosi mai discret, pe perne sau pe lenjerie.

In acest fel, nuanta de corail va inveseli dormitorul dar va pastra in acelasi timp atmosfera calma si linistitoare.

In living. Nuanta calda de corail se poate adapta foarte bine si pentru living. Se poate folosi pe suprafete mai mari cu ajutorul unui tapet. Dar daca vrei sa fii mai discret, o poti folosi si prin intermediul unui fotoliu sau al unei canapele in aceasta nuanta.

O decoratiune murala, o vaza sau o lampa in nuante de corail sunt alte modalitati prin care poti folosi culoarea anului la tine in decor.