Combate halitoza stomacului cu cinci remedii naturale

3

Mirosul urat din stomac este cauzat de probleme ale sistemului digestiv. Este un tip de respiratie urat mirositoare care este in general, mult mai greu de controlat, deoarece nu este de ajuns sa combati bacteriile din gura.

Deoarece degajeaza un miros neplacut si dezagreabil, cei care sufera de aceasta problema, sunt cel mai adesea rusinati si sunt stresati din punct de vedere social. Mai ales cand trebuie sa stabileasca o conversatie cu cei din jur.

Si chiar daca aceasta nu indica mereu o problema mai grava, este important sa verfici daca nu cumva este vorba despre o infectie sau daca este vorba pur si simplu despre o lipsa de control a pH-ului din stomac.

Remediile naturale sunt insa de mare ajutor pentru a combate toate aceste probleme.

Menta. Aceasta minunata planta medicinala are proprietati digestive care ajuta la controlarea productiei excesive a sucurilor acide si a dezvoltarii bacteriilor.

Efectul sau plin de prospetime este cel care ajuta la neutralizarea mirosurilor neplacute din gura si ajuta la reglarea pH-ului salivei.

Patrunjelul si otetul din cidru de mere. Datorita nivelului bogat de clorofila, patrunjelul este unul din cele mai bune remedii pentru a controla halitoza care provine de la diverse probleme digestive.

Poti ameliora efectele sale cu putin otet din cidru de mere, un ingredient care poate regla excesul de aciditate din stomac.

Apa calduta si lamaia. Remediul clasic de apa calduta cu lamaie este mereu valabil drept o solutie naturala pentru nivelul de acid necontrolat din stomac.

Semintele de fenicul. Proprietatile sale sunt cele care ajuta la ameliorarea proceselor digestive si care reduc riscurile de alterare ale bacteriilor sanatoase.

Cardamom. Acest remediu digestiv foarte bine cunoscut pentru proprietatile sale carminative si anti-inflamatorii care favorizeaza o buna sanatate digestiva. Contribuie si la controlarea productiei excesive de gaz, la controlarea inflamatiilor si a respiratiei urat mirositoare.

Deci daca suferi din cauza problemelor legate de halitoza stomacului, poti incerca aceste remedii simple pentru ca acestea sa nu te mai deranjeze.