Fashion

Cele mai frumoase modele de pulovere groase ale iernii

Cu gulerul rulat sau cu gulerul rotund, din lana sau din Casmir, uni sau cu imprimeuri… care sunt cele mai frumoase modele de pulovere groase ale iernii pentru o iarna confortabila dar stilata in acelasi timp?

Pune la pastrare puloverele fine si camasile pe care le-ai purtat pana acum. Printre temperaturile care sunt in cadere libera si lipsa de lumina, oare cine nu isi doreste un plus de reconfort si de blandete?

Dar fii atenta. Nu trebuie sa iti scoti arsenalul de tricotat. Trebuie doar sa iti indrepti privirea inspre noile colectii de pulovere groase ale sezonului toamna – iarna 2018-2019.

Puloverele cu gulerul inalt sunt verisoarele mai mici ale puloverelor cu gulerul rulat. Si-a facut aparitia timid printer colectiile sezonului toamna – iarna 2017-2018, dar in acest an isi ia cu adevarat revansa asupra puloverelor clasice cu gulerul rotund sau a puloverelor cu gulerul in V.

Marele avantaj al acestora ca tine cu adevarat de cald si c el chiar nu ai nevoie de esarfa sau fular.

Puloverele cu manecile bufante sunt cele mai frumoase. Ei bine, da, manecile bufante reprezinta cel mai frumos detaliu al acestui nou sezon rece. Uita deci in aceasta iarna de manecile ¾, deoarece acestea devin mult mai rebele. Intre lungime si volum, acestea devin XXL si vin instantaneu cu un plus de caracter pentru orice model de pulover. Un mic detaliu care este mai mult decat de ajuns pentru a pune cel mai bine in valoare o pereche de blugi.

Puloverele de marinar. Daca optiunea clasica din lana groasa, in nuante de bleumarin ramane in picioare, in acest sezon puloverele inspirate de marinari, cu nasturi, cele mai frumoase, sunt cele mai trendy. Sunt cele mai feminine in nuante mai calduroase, cu nasturi aurii.

Modelele de pulovere cu dungi sunt numarul 1 atunci cand vine vorba despre puloverele in voga. Dar si cele cu imprimeu leopard sau cele cu imprimeuri grafice.

Casmirul, rege printre puloverele iernii. Nimeni si nimic nu poate rivaliza cu puterea sa de incalzire. In plus, devine din ce in ce mai frumos si mai popular. Puloverele din casmir devin extrem de colorate, au cele mai frumoase si mai pozitive mesaje si sunt apreciate de toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *