Home-Deco

8 idei in materie de deco pentru a infrunta frigul

Temperaturile scad progresiv pentru a lasa loc frigului iernii. Stiai insa ca decorul casei tale reprezinta o modalitate ideala de a face fata frigului de afara? Prepara in acest caz pleduri si perne pentru a rezista si pentru a pastra caldura in incaperi.

Un pat super confortabil. Un pat foarte confortabil, cu perne super pufoase si un pled la fel de pufos, sunt aliati de pret pentru a infrunta frigul si pentru a se trezi cat mai bine si mai confortabil dimineata.

Perne pentru a fi cei mai confortabili. Pentru a face fata frigului, ai nevoie de aliati de pret. Este vorba despre perne. Dar nu orice tip de perne, ci perne din blanita. Caci, dupa o zi lunga la locul de munca, nimic nu este mai agreabil decat sa te asezi pe o canapea plina de perne moi si confortabili. Cele in nuante de alb si de gri sunt cele mai frumoase.

Lumanari pentru a lumina cat mai frumos spatiul. Din cauza zilelor mai scurte de iarna, camerele devine intunecoase mai repede si lasa loc frigului. Gandeste-te deci sa iti procuri cat mai multe lumanari, lampi si alte ghirlande luminoase, pentru a ilumina incaperea. Vei crea astfel un spatiu mult mai incantator si mai linistitor.

Plante pentru a inveseli spatiul. Incaperile casei tale pot sa fie reci si ele din cauza decorului. O incapere mai rece sau mai goala in ceea ce priveste culorile poate inseamna si un decor mai racoros. Mai ales daca sunt mai impozante. Plantele verzi sunt cele care pot crea o ambianta mai armonioasa.

Un decor pentru masa foarte cocooning. Un decor care sa te ajute sa infrunti frigul poate sa tina si de decorul mesei. Frigul este cel care evoca zapada, iarna, brazii… ii poti face deci fata foarte bine din interior prin intermediul unui decor sublimat de lumanari in forma de con, decoratiuni animaliere… sau chiar brazi din hartie.

Perdele pentru a te izola de frig. Pentru a pastra caldura in interiorul casei cat mai trendy, ai nevoie de draperii din catifea. Cele in nuante de albastru sunt cele mai frumoase.

Un pled din blanita este alegerea ideala pentru o iarna plasata sub semnul confortului. Pe un fotoliu te va ajuta sa creezi cea mai frumoasa ambianta cocooning.

Un covor pentru a incalzi pardoseala. O idee in materie de decor simpla dar extrem de eficienta- covorul. Cel in nuante de alb cu cele mai frumoase modele este cea mai buna alegere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *