Sfaturi Naturiste

3 remedii naturale pentru a lupta contra digestiei grele

Atunci cand luam masa in familie sau cu prietenii, ne permitem orice si nu tinem cont de restrictii, spunandu-ne ca vom face sport a doua zi sau ca vom posti. Exista insa o problema- stomacul nostru nu este obisnuit cu atat de multa mancare si sistemul nostru digestiv va avea de suferit enorm din aceasta cauza.Dar, trebuie sa stii ca poti alege sa tratezi aceste probleme cu 3 remedii naturale.

De ce? Pentru ca, atunci cand sistemului digestiv nu ii este bine, sanatatea noastra generala de sanatate are foarte mult de suferit

Pe langa probleme digestive de tot felul,precum sindromul colonului iritabil, balonari, constipatie sau diaree, poti suferi si de alergii alimentare, de probleme legate de greutate, eczema, epuizare sau astm.

Secretul este urmatorul – 3 ingrediente secrete sau 3 remedii naturale pentru a lupta contra digestiei grele- argila, carbunele vegetal si bicarbonatul de sodiu.

Argila, un pansament intestinal. De ce face parte din cele 3 remedii naturale? Pentru ca este foarte benefica pentru corp si deoarece are capacitatea de a produce o incarcatura electrica atunci cand intra in contact cu un lichid. Atunci cand argila este ingerata in corp, vitaminele si mineralele din ea sunt absorbite ca si cum aceasta ar fi un supliment alimentar.

Bicarbonatul de sodiu, un anti-acid natural. Iata cel mai clasic din cele 3 remedii naturale. Este un remediu foarte ieftin si eficient pentru care il poti folosi pentru a controla indigestiile si arsurile ocazionale la stomac.

Carbunele vegetal- un aliat detox si pentru arsurile de stomac. Atunci cand vorbim despre remedii naturale eficiente, carbunele vegetal intra si el in categoria celor 3 remedii naturale foarte eficiente contra digestiei grele. Poate sa reduca balonarile si senzatia de burta umflata, abdomenul parand astfel, mai plat. Ia 2 capusle, de 2 ori pe zi, pana cand vei simti ca incep sa isi faca aparitia schimbari in bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *